24/3/11

El tresor d'en Barba Negra

Això era un pirata amb una barba ben negra i un ull tapat. Per tots era conegut com en Barba Negra.

Aquest capità pirata tenia un vaixell molt gran tot de fusta bona, amb unes veles vermelles. Per això aquest vaixell es deia "El sanguinari". Amb ell navegava per tots els mars del món.

El més important era que tenia d'un mapa d'un tresor que havia comprat a l' illa Tortuga a un pirata gat que va conèixer a una de les nombroses expedicions al Mar Carib. Va decidir anar a cercar-lo a l'illa. Varen fer els preparatius i es va fer a la mar. El pirata estava molt nerviós perquè va veure un taurons que estaven balancejant el vaixell, quasi quasi el tomben. Tots estaven terroritzats de que els taurons els devorassin. El pirata i la seva tripulació van abandonar el vaixell dins els bots salvavides. Després d'un dia de remar, amb poca aigua i molta fam, varen arribar a l'illa del mapa.

Els pirates va començar a caminar seguint les instruccions del mapa. Van contar les passes i van trobar una creu, la creu que s'indicava al mapa. Van començar a cavar i a cavar. Varen tardar dues hores però finalment va aparèixer un vell cofre ple de joies. El se varen repartir amb la tripulació després d'arribar a un acord. Cada un del pirates se' n duria un 10% i pel capità tot el que sobràs.

Així és com van viure molt feliços i ja no es van dedicar més a la pirateria, si no que van navegar per la mar per anar estudiant els peixos i fer uns documentals per a la televisió.

Andrés, 4t A